Kettu-Eevert ja tuottaja Minttu Tamski kiittävät kaikkia Hulivili vieraita ja yhteistyökumppaneita! Kuva: Seppo Tamski

Kadunmaalausta Satamassa 25.6.2018. Kuva: Seppo Tamski

HULIVILIKARNEVAALEILLA VIERAILI LÄHES 7800 KÄVIJÄÄPerinteisiä Hulivilikarnevaaleja vietettiin Mikkelissä 25.6.-1.7.2018. Karnevaaleilla vieraili viikon aikana lähes 7800 kävijää. Jokaisella tapahtumapäivällä oli oma teemansa ja paikkansa ympäri Mikkeliä. Lapset, perheet ja lapsenmieliset pääsivät viettämään esimerkiksi liikennepäivää satamaan, luontopäivää Urpolan Luontokeskukselle, leffapäivää, osallistumaan työpajoihin, vaalimaan perinnettä museoissa, sekä nauttimaan esityksistä ja monipuolisesta muusta toiminnasta Naisvuorella ja Mikkelipuistossa.

Elokuvapäivänä Kinolinnassa esitetyt elokuvat Coco ja Supermarsu olivat molemmat loppuunmyytyjä, sekä päätöskonsertissa nähty Pikku Papun Orkesteri täytti Naisvuoren kesäteatterin lähes kokonaan.

 

"Tapahtumaviikko oli erittäin onnistunut ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta ohjelmasta sekä järjestelyistä. Harmillisesti joitakin toimipisteitä jouduttiin siirtämään ja perumaan kovien tuulenpuuskien ja sateen vuoksi. Kovasti odotettu telttayö oli yksi näistä peruutuksista, mutta toivotaan että ensi vuonna saadaan matalankynnyksen telttailu onnistumaan!" - Minttu Tamski, tapahtuman tuottaja

 

Hulivilikarnevaalit järjestetään ensi vuonna 24.-30.6.2019 - laittakaahan siis jo ylös kalentereihinne!


Kiitos kaikille mukana olleille ja nähdään taas ensi kesänä!


Tapahtuman tuottaja


Minttu Tamski
minttu.tamski@mikkeli.fi
+358 44 794 5423


Hulivilikarnevaalit järjestää

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut

Yhteystiedot


hulivilikarnevaali.mikkeli@gmail.com