Hulivilikarnevaalien päätöskonsertin esiintyjäksi on varmistunut PIKKU PAPUN ORKESTERI!


Hulivilikarnevaalien päätöskonsertissa 1.7. nähdään supersuosittu Pikku Papun Orkesteri! Orkesterin jäsenet ovat tuttuja mm. Pikku kakkosen Seikkailukoneen pyörteistä. Ottakkaa mukaan mummot ja muksut - liput konserttiin maksavat vain 5 € / hlö!

Pikku Papun Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset koskettaat niin pieniä kuin varttuneempiakin kuulijoita. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruuanlaittoa, toisen kanssa toimeen tulemista - koko elämän kirjoa!


Vuodesta 2012 lapsia ja aikuisia viihdyttänyt Pikku Papun Orkesteri on yksi Suomen tämän hetken pidetyimmistä lastenmusiikiorkestereista. Lauluissa seikkailee iloinen pieni kilpikonna Pikku Papu ystävineen. Kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion värikkäät kuvat ja lorut heräävät eloon musiikkikasvatuksen ammattilaisista koostuvat orkesterin mukaansatempaavissa konserteissa.


Pikku Papun Orkesteri: Reetta Kuisma, Janne Ali-Vehmas, Antti Kokkola, Sanna Kaisa Sundström, Maiju Kopra ja Heli Kajo

Katso tästä Pikku Papun Orkesterin video!


Pikku Papun Orkesterin Facebook sivut


www.pikkupapunorkesteri.fi

Elokuvapäivässä nähdään coco ja supermarsu!


Torstaina 28.6. Hulivilikarnevaaleilla vietetään elokuvapäivää, jolloin leffaan pääsee kolmella eurolla! Elokuvanäytösten lisäksi järjestetään elokuva-aiheisia työpajoja, kuten esimerkiksi animaatio- ja maskeeraustyöpajat.

Klo 13 näytöksessä nähdään elokuvaäänestyksen voittanut, Disneyn hurmaava animaatioelokuva Coco:


Niin hämmästyttävältä kuin se kuulostaakin, musiikki on ollut Miguelin suvussa kiellettyä jo monen sukupolven ajan, mutta silti poika unelmoi taidokkaan muusikon urasta idolinsa Ernesto de la Cruzin tapaan. Salaperäisen tapahtumaketjun jälkeen Miguel tahtoo todistaa kaikille kykynsä näyttävässä ja värikkäässä Kuolleiden valtakunnassa. Matkalla hän tapaa vastustamattoman veijarin nimeltä Hector, ja yhdessä he lähtevät huikeaan seikkailuun selvittämään todellista tarinaa Miguelin suvusta.


Katso Cocon traileri tästä!


Ikäraja: 7
Kesto: 1 h 45 min
Suomeksi puhuttu normaaliversio (2D)

Klo 17 valkokaankaalle saadaan kotimainen animaatioelokuva Supermarsu:


Supermarsu kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Lisäksi Emilia ratkoo parhaan ystävänsä Simon koulukiusaamisasiaa. Haastavissa tehtävissään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta jättiläismarsulta.


Katso Supermarsun traileri tästä!

 

Ikäraja: S
Kesto 1 h 26 min
Elokuva perustuu vapaasti Paula Norosen vuoden 2009 Finlandia-junior -ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja � Supermarsu pelastaa silakat.

Valokuva: Hellot

Hulivilikarnevaaleilla kävi kahdeksan päivän aikana noin 7000 henkilöä.


Hulivilikarnevaalit järjestettiin vuonna 2017 15.-22.7. Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, toimijoita ja kävijöitä mahtavasta viikosta.


Hulivilikarnevaaleilla oltiin kahdeksana päivänä, kahdeksassa eri paikassa, kahdeksan eri teeman kanssa ympäri Mikkeliä järjestäen toimintaa lapsille ja lapsiperheille. "Kaikki sujui mainiosti", toteaa tapahtuman tuottaja Saara Vauhkonen. "Pääsimme kävijämäärässä tavoitteeseen ja palaute tämän vuoden karnevaalista on pääsääntöisesti ollut positiivista", Vauhkonen jatkaa.

 

Palautetta Hulivilikarnevaalit toivoo edelleen saavansa, jotta tapahtuma voisi kehittyä ja mennä eteenpäin. Vuonna 2017 kokeiltiin ihan uusia asioita, joista toivotaan palautetta ja kävijäkokemuksia, kuten elokuvatyöpajat ja perheiden teltta yö. Palautetta voi lähettää edelleen sähköpostilla hulivilikarnevaali.mikkeli@gmail.com.


Hulivilikarnevaalit järjestetään kesällä 2018 25.6.-1.7. Kalentereihin voi siis tehdä jo punakynämerkinnän.


Tapahtuman tuottaja


Minttu Tamski
minttu.tamski@mikkeli.fi
+358 44 794 5423


Hulivilikarnevaalit järjestää

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut

Yhteystiedot


hulivilikarnevaali.mikkeli@gmail.com