Suur-Savon sähkön ja Hulivilikarnevaalien järjestämässä piirustuskilpailussa on valittu voittaja.

Suur-Savon sähkön ja Hulivilikarnevaalien järjestämässä piirustuskilpailussa on valittu voittaja. Palkinnoksi voittaja saa 4kpl Visulahtirannekkeita. Voittaja on Stiina, hänen tulevaisuuden huoneesta löytyi liukumäki ja palmuja. Onnea voittajalle! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Valokuva: Hellot

Hulivilikarnevaaleilla kävi kahdeksan päivän aikana noin 7000 henkilöä.

Hulivilikarnevaalit on tältä vuodelta saatu pakettiin. Hulivilikarnevaalit haluavat kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, toimijoita ja kävijöitä mahtavasta viikosta.


Hulivilikarnevaaleilla oltiin kahdeksana päivänä, kahdeksassa eri paikassa, kahdeksan eri teeman kanssa ympäri Mikkeliä järjestäen toimintaa lapsille ja lapsiperheille. "Kaikki sujui mainiosti", toteaa tapahtuman tuottaja Saara Vauhkonen. "Pääsimme kävijämäärässä tavoitteeseen ja palaute tämän vuoden karnevaalista on pääsääntöisesti ollut positiivista", Vauhkonen jatkaa.

 

Palautetta Hulivilikarnevaalit toivoo edelleen saavansa, jotta tapahtuma voisi kehittyä ja mennä eteenpäin. Tänä vuonna kokeiltiin ihan uusia asioita, joista toivotaan palautetta ja kävijäkokemuksia, kuten elokuvatyöpajat ja perheiden teltta yö. Palautetta voi käydä antamassa www.hulivilikarnevaali.fi tai tapahtuman face-sivuilla. Kaikkien palautteiden antajien kesken arvotaan aterialahjakortteja, arvonta suoritetaan perjantaina 28.7.2017.


Myös ensi kesänä on tarkoitus viettää Hulivilikarnevaaleja. Aikataulullisesti palataan ennalleen kesä-heinäkuun vaihteeseen. Hulivilikarnevaalit järjestetään kesällä 2018 25.6.-1.7. Kalentereihin voi siis tehdä jo punakynämerkinnän.


Lauantain 22.7.2017 perhe Piknikille voit tilata valmiin Piknik-kassin Mikkelipuiston uudesta ravintola Greeneristä


Lauantaina 22.7. klo 10.00-14.00 vietetään Hulivilikarnevaalin viimeistä päivää Mikkelipuistossa perhe piknikin merkeissä. Mikkelipuiston uusi ravintola Greeneri on valmistellut valmiita piknik kasseja.

Piknik kassi sisältää:
- uunituore Greenerin korvapuusti
- virkistävä Raikastamon luomupillimehu
- piristävä tuorehedelmäsalaati
- luomukahvi /-tee
- täyttävä puoliluomutuorepuuro
- sopiva pala Greenerin herkkupitsaa :)

Ja kassin hinta on 15€. Tällaisen kassin voi ennakkotilata sähköpostiosoitteesta maija.oksa@mikkelipuisto.fi

Hulivilikarnevaalien asiakastyytyväisyyskysely.

Hei, käythän vastaamassa Hulivilikarnevaalin asiakastyytyväisyysy kyselyyn, näin autat Hulivilikarnevaalia vastaamaan teidän kävijöiden toiveita. Asiakastyytyväisyyskyselyn voi täyttää myös paperiversiona, niitä on tarjolla kaikissa Hulivilikarnevaalien tapahtumissa.


Kaikkien vastaajien kesken arvomme ateria lahjakortteja McDonaldsiin ja Subwayhin.


Kyselyyn pääset tästä.

Hulivilikarnevaalin luontopäivää suosi sää

Urpolan luontokeskuksella vietettiin Hulivilikarnevaalien ensimmäistä päivää ja teemana oli tietysti luonto. Luontokeskuksen piha oli täyttynyt jos jonkinmoisista eläimistä, joille riitti innokkaita rapsuttelijoita.


Piha-alueella pääsi suunnittelemaan #100 minitaloa, harjoittelemaan partiosolmuja, sekä osallistumaan pajumajan rakentamiseen. Luontopolun varrella oli valokuvaustehtäviä ja pääsi siellä maalailemaan kiviäkin.


Kävijöitä luontokeskuksella oli noin 200. Oikein mukava aloituspäivä Hulivilikarnevaaleille. Huomenna jatkuu...

Hulivilikarnevaali starttasi viikon kauppakeskus Stellassa Hepokönkään Höppänän konsertilla kauppakeskus Stellasta.

Hulivilikarnevaalit polkaistiin käyntiin kauppakeskus Stellan tähtitorilla Hepokönkään Höppänän konsertilla. Paikalla oli reilu 200 kuulijaa.

Wanhalla Muuntamolla aukesi tänään Taikametsä II valoinstallaatio -näyttely.


Tänään vietettiin Wanhalla Muuntamolla Taikametsä II avajaisia klo 16.00-18.00. Siellä ne puput olivat somassa piirissä valmiina piirileikkiin. Oletko sinä jo valmis? Huomenna nimittäin käynnistetään Hulivilikarnevaalit kauppakeskus Stellan tähtitorilla klo 11.00 Hepokönkään Höppänän konsertilla. Päivää jatketaan Urpolassa, Urpolan luontokeskuksella klo 13.00-15.00. Siellä tavataan!

Maanantain Naisvuoren toimintapisteet ja kartta


Maanantaina Naisvuoren toimintapäivässä on jälleen luvassa paljon erilaista toimintaa ympäri Naisvuoren aluetta. Toimintapisteet ja kartta toimintapisteistä on vihdoin saatu valmiiksi. Toivottavasti jokainen löytää monta mieluista ja mielenkiintoista pistettä missä vierailla.

Hulivilikarnevaalien 2017 ennakkoilmoittautuminen alkaa N-Y-T NYT!


Nyt kannattaa olla hereillä, sillä Hulivilikarnevaalien elokuvatyöpajojen ja telttailun ennakkoilmoittautuminen alkaa.


Elokuvatyöpajoihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, siksi pyydämme kaikkia ilmoittautuneita myös perumaan ilmoittautumisen, mikäli käykin niin ettei pääsekään osallistumaan.


Aikuinen-lapsi-elokuvatyöpaja 18.7. klo 10.00 ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLgZxQy8XUG_chM-S0pfO9OCfn2ix34FblNtWZvT6UKIejpA/viewform?c=0&w=1


Nuorten elokuvapaja 18.7. klo 14.00 ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGoOIjY89NcKq3StDS7VqSL2VUl5d7QwXoeW1cSUAUWZIqtQ/viewform?c=0&w=1


Telttailemaan voimme myös ottaa vain rajallisen määrän perheitä, joten toivomme teidän peruvan ilmoittaumisen esteen sattuessa. Hulivilikarnevaalien ja Mikkkelin seudun partiolaisten telttailu järjestetään perjantaina 21.7. klo 17.00 alkaen Mikkelipuistossa. Kaikki ilmoittautuneet saavat tarkemman ohjeistuksen ja pakkausohjeet lähempänä ajankohtaa. Muistathan, että mukaan tarvitset ainakin, telta, makuupussin ja-alustan. Mikäli haluaisit mukaan telttailemaan, mutta teltta puuttuu, otathan yhteyttä Hulivilikarnevaalin tuottajaan Saara Vauhkoseen p. 040 5009074, niin katsotaan mitä voisimme asialle tehdä.


Telttailu on tarkoitettu perheille. Telttailun ikäraja ilman vanhempia on 13-vuotta. 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat tulla telttailemaan vanhempiensa kirjallisella luvalla.


Telttayöhön ilmoittautuminen alla olevasta linkistä:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScONc_AhemUeG0DYZxBD6HIKNN-sDGfvi-Oa17t-Tt4Xo7-cQ/viewform?c=0&w=1Olittehan kaikki huomanneet, että tiistai ja keskiviikko iltoina on myös tanssityöpajat La Carmencitan tanssistudiolla ja niihin ilmoittaudutaan sähköpostitse:

marjadelkaarme@gmail.com

HULIVILIKARNEVAALIT JÄRJESTÄVÄT YHTEISTYÖSSÄ SUUR-SAVON SÄHKÖN KANSSA PIIRRUSTUSKILPAILUN


Nyt kaikki taiteilijan alut HUOMIO!

 

Minkälainen on tulevaisuus? Mitä siellä on? Lentääkö autot? Minkälainen on tulevaisuuden koti, oma huone? Piirrä meille tulevaisuuden kotisi, kotikaupunkisi tai huoneesi. Piirrustuskilpailu on osa Hulivilikarnevaalia. Piirustukset voit tuoda Naisvuoren toimintapäivään 17.7. klo 9.-15.00 infopisteelle ja niistä kootaan tulevaisuuden taidenäyttely.

 

Hulivilikarnevaalin kävijät valitsevat voittajatyön. Töitä voi käydä ihastelemassa Naisvuorella toimintapäivän aikana, sekä ennen ja jälkeen maanantain 17.7.  kengurumeiningin konsertin. Mikäli haluat osallistua piirrustuskilpailuun, mutta et pääse Naisvuoren toimintapäivään 17.7. voit postittaa työsi osoitteeseen:

 

Mikkelin kaupunki

Kultturipalvelut, Hulivilikarnevaali

Maaherrankatu 9-11

50100 Mikkeli

Hyvää Juhannusta!


Eevert-kettu toivottaa kaikille oikein hyvää ja rauhallista Juhannusta.

Elokuvat Hulivilikarnevaaleille on nyt valittu!


Kello 13.00 näytöksessä tullaan näkemään Itse ilkimys 3.

Kello 17.00 näytöksessä tullaan näkemään Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen.


Kiitos kaikille äänestäjille. Arvonnassa elokuvaliput voittivat Sanna Romo ja Sanna Tähkäpää, voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


HULIVILIKARNEVAALIT IKUISTAA HELLOT


Kamera × 3 + lukiolaistyttö × 3 + 4H-yritys = Hellot!


Yrityksen taustalla on innostus valokuvaamiseen ja uuden oppimiseen. Emme ole ammattikuvaajia, mutta tahdomme kuviemme tallentavan kauniita ja hauskoja hetkiä ympäriltämme.Taikametsä-valoinstallaatio rakentuu toistamiseen vanhalle Muuntamolle osana Hulivilikarnevaalia


Taikametsä-valoinstallaatio rakentuu jo toista kertaa. Nyt paikkana on jännittävä Vanha Muuntamo Pursialassa, Mikkeli-puiston vieressä. Osoite on Pursialankatu 5. Teoksen avajaisia vietetään perjantaina 14.7. klo 16.00 alkaen. Taikametsä on avoinna yleisölle viikon ajan.

 

Teos on osa Hulivili-karnevaalia 15.-22.7. Lisätietoja koko viikon tapahtumista https://www.hulivilikarnevaali.fi/

 

"Keskellä kirkasta kesää pääset kurkistamaan jännittävään, pimeään Taikametsään! Metsästä saatat löytää pieniä otuksia tai salaisia viestejä. Taikametsään saavat pistäytyä kaiken ikäiset, mutta liikuthan varovasti ja hissukseen etteivät metsän asukkaat herää."

 

Taikametsä-valoinstallaatio rakennettiin ensimmäisen kerran viime syksynä, tuolloin kävijöitä oli kolmen päivän aikana 1640. Alun perin idea lähti siitä, kun Elisa Hillgen halusi koota johonkin jännittävään paikkaan erilaisia tunnelmia valojen avulla. Taikametsä valikoitui aiheeksi, kun Elisa näki valoissa kaikkea kimmeltävää, vettä, kristalleja, puita ja sieniä. Siitä lähti ajatus ja hän sai käyttöönsä vanhan luolan Naisvuoren sisällä.


"Kävijöiltä tuli viime vuonna ihania kommentteja siitä, miten erityisesti lasten mielikuvitus lähti liikkeelle teosta katsellessa. Syntyi erilaisia tarinoita siitä, mitä metsässä voisi tapahtua tai mitä siellä asustaa”, toteaa Taikametsä- installaation suunnitellut Elisa Hillgen.


“Tänä vuonna on hauska tehdä saman tyyppinen idea eri tilaan ja katsoa, miten tarina muokkautuu. On hienoa saada sekä uusia kävijöitä, että viime vuonna käyneet uudelleen astumaan satumetsään. Jännittävään pimeään tilaan astuminen on ihan erilainen juttu keskellä kirkasta kesäpäivää”, Elisa jatkaa.

 

Taikametsä-installaation suunnittelu Elisa Hillgen, Valosilmä ky. Toteutus Elisa Hillgen ja Teija Kuhanen.

Äänestä elokuvaa Hulivikarnevaalien elokuvapäivään Hulivilikarnevaalin face-sivulla!


Hulivilikarnevaalin facebook-sivulla on menossa äänestys hulivilikarnevaalien elokuvapäivän elokuvista. Käy äänestämässä suosikkiasi ja voit voittaa leffaliput kahdelle.Hulivilikarnevaali etsii tuottajaa!


Eevert -kettu kaipailee kipeästi apua Hulivilikarnevaalin tekoon! Nyt siis avoin haku päällä tapahtuman tuottajasta.


Tuottajahakuun voi jättää tarjouksensa aina 7.11.2016 saakka. Tarkemmat tiedot paikasta löytyy HILMA -ohjelmasta, www.mikkeli.fi/palvelut/hankintapalvelut.
Lisätietoja antaa kulttuurijohtaja Marita Kajander, etunimi.sukunimi@mikkeli.fi, 044 794 2457.Anna palautetta - voita Eevertin kaverikortti!

 

Kiitos osallistumisestasi Hulivilikarnevaaleihin tänä vuonna! Kävijöitä tänäkin vuonna oli huimasti jokaista päivää kohden ja kiitos siitä kuuluu erityisesti sinulle. Nyt haluaisimme kuulla mielipiteesi Hulivilikarnevaaleista, jotta ensi vuoden tapahtumasta saisimme vähintäänkin yhtä mukavan.

 

Kerro toiveesi, palautteesi, kommenttisi ensi viikon perjantaihin, 22.7. mennessä ja samalla osallistut Eevertin kaverikortin arvontaan. Se on vipeistä vippein ja huipeista huippein. Sillä sinä ja 3 kaveriasi pääsette ensi kesän Hulivilikarnevaalin kaikkiin maksullisiin tilaisuuksiin (konsertit, elokuvat) veloituksetta.

 

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 2 kpl 4 hengen kaverikorttia. Palautteen voit lähettää sähköpostilla tapahtuman tuottaja Olli Ensolalle (info@kesakatu.com) tai puhelimitse 040 561 0924. 

 

t. Eevert-kettu

Viime vuonna istutettiin Hulivili-puu Mikkelipuistoon.

Lauantain 9.7. perhepiknik päättää Hulivilin

 

Hulivilikarnevaalin viimeisenä päivänä  suuntaamme kauniiseen Mikkelipuiston miljööseen nauttimaan kesäpäivästä omien eväiden kanssa ja mahtavan ohjelmiston kanssa. Mikkelipuiston kahvila on auki koko päivän ja paikanpäällä on myös letunpaistoa ja mahdollisuus makkaranpaistoon. Wanhalla muuntamolla on myös ohjelmaa Mikkelangeloiden toimesta, jossa koristellaan satupuu.

 

Relanderin ponitallit http://www.relanderinponitalli.fi/

Mikkelipuistossa on mahdollisuus poniratsastukseen 3€:n hintaan.

 

Agilityharrastajat http://mah.fi/

Huikaisevia agilityesityksiä järjestetään päivänmittaan useampia.

 

Puistojooga http://www.unelmaelama.fi/eeva-ojalehto.html

Koko perheen rentouttavan hetken puistojoogan merkeissä tarjoaa Eeva Ojalehto.

 

Liikuntakeskus Fressi http://www.fressi.fi/keskukset/mikkeli/

Ensimmäiseltä tapahtumapäivältä tuttua puistojumppaa tarjolla vuorostaan mikkelipuiston ympäristössä koko perheelle.

 

Mikkelin Elo-roolipelaajat https://www.facebook.com/groups/126411641442/?fref=ts

Tarjolla huikaisevaa pehmomiekkailu fantasiamaailmaan sijoittuen.

 

Mikkelin kirjasto http://kirjasto.mikkeli.fi/

Lapsia viihdyttämään saapuu Mikkelin kirjaston oma lukukoira, jolle lapset pääsevät lukemaan satuja. Pisteellä on myös mahdollisuus tutustua E-kirjastotoimintaan.

 

Imetystuki ry http://www.imetys.fi/

Imetystuki ry:n tukiryhmäpiste on tarkoitettu kaikille imetysasioissa tukea ja neuvoa tarvitseville.

 

Alpakkarinne https://alpakkarinne.wordpress.com/

Alpakat saapuvat jälleen viihdyttämään Perhe-Piknikin väkeä.

 

Teatterityöpaja

Mikkelipuistossa on mahdollisuus kokea viihdyttävä teatterityöpajan koko perheen satuseikkailu-esitys Kaksikon kultainen matka, joka hurmaa kaikki lapsista vaareihin ja mummoihin.

 

Mikkelangelot http://www.mikkelangelot.net/

Mikkelangelot järjestävät Vanhalla muuntamolla taidenäyttelyn, jonka yhteydessä lapset pääsevät koristelemaan Satupuuta.

 

Astmaliitto http://mikkelinseudun.allergia.fi/

Alueella nähdään Astmaliiton järjestämä toiminnallinen piste, jossa voi testata esimerkiksi frisbeenheittoa ja saippuakuplien puhaltamista.

 

Vesaiset ry http://www.vesaiset.fi/fi/Vesaispiirit/Etela-Savo/Mikkelin-seudun-Vesaiset

Vesaiset ry:n pisteellä askartelua ja muuta puuhailtavaa.

 

Päivi Haapalehto http://www.haapalehto.fi/

Päivi Haapalehto laulattaa ja leikittää lapsia lorupussin kanssa ympäri Mikkelipuistoa.

 

Mikkelinseudun kaverikoirat http://www.kennelliitto.fi/kaverikoirat

Kaverikoiria tavattavissa Mikkelipuistossa.

 

Visulahti http://www.visulahti.fi

Visulahtidino järjestää Mikkelipuistoon aarteenetsintää.

Perjantaina 8.7. luovan liikkeen päivä torilla

 

Viimeisenä toripäivänä vietämme luovan liikkeen päivää. Paikalle saapuu paljon urheiluseuroja ja tanssiryhmiä takaamaan päivän sporttisuuden ja luovan liikkeen. Mukana myös pellepariskunta Nelli ja Niilo sekä sirkustyöpaja.

Torstaina 7.7. musiikkipäivä torilla

 

Toisena toimintapäivänä Mikkelin torilla vietetään musiikkipäivää. Tuolloin on mahdollisuus nauttia mahtavasta musiikkiesityksistä ja kokeilla itsekin soittamista soitinpajoissa kello 11-15..

 

Mikkelin kaupunginorkesteri Eevertin tapahtumateltassa klo 18 

Kaupunginorkesteri esiintyy iltapäivällä Eevertin teltassa kello 18. 12 henkisellä kokoonpanolla konsertoimaan saapuva kaupunginorkesteri kruunaa torstain musiikkipäivän ja takuulla tarjoaa spektaakkelimaisen shown jokaiselle korvaparille. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Keskiviikkona 6.7. kädentaitojen päivä torilla

 

Keskiviikkona Eevertin tapahtumateltta on kohonnut Mikkelin torille kolmen päivän ajaksi ilmoittamaan hulivilin saapumisesta Mikkelin keskustaan. Ensimmäisenä toimintapäivänä vietämme kädentaitojen päivää, johon kokoontuu paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä esittelemään lapsille ja nuorille kädentaitoja.Tiistaina 5.7. elokuvapäivä Ritzissä

 

Elokuvapäivänä nähdään kolme elokuvaa:


Klo 9.00 hyvänmielen aamukinossa nähdään Onneli ja Anneli 


Klo 12.00 puolenpäivän perheleffassa pyörii Viiru ja Pesonen – Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä 


Klo 18.00 alkuillan leffa on Liisan seikkailut peilimaailmassa 

Hulivilikuvia viikon varrelta


Hulivilikarnevaalin tapahtumapäivien kuvia löydät tapahtuman Facebook-sivulta


Maanantaina 4.7. konsertti Naisvuorella

 

Perinteistä lastenkonserttipäivää vietetään maanantaina Mikkelin kaupungin kesäteatterin näyttämöllä Naisvuorella klo 18. Klo 17 alkaen ennen konserttia on mahdollisuus kasvomaalaukseen ja pomppulinnan testaukseen. Lisäksi ennen konsertin alkua Mikkeliä pääsee ihastelemaan korkeuksista kuuluisien Naisvuoren näkötornin tarjoamien vohveleiden jälkeen.

 

Konserttipäivänä lapsia viihdyttää Satu Sopasen tuttiorkesteri. Lukuisilla palkinnoilla ja tunnustuksilla varustettu kokoonpano saa puput rokkaamaan!Selaa Hulivilikarnevaalin käsiohjelmaa


Hulivilikarnevaalin käsiohjelma on luettavissa täältä.

Tutustu Hulivilikarnevaalin ohjelmaan


Hulivilikarnevaalin ohjelma on valmis ja monipuolista tekemistä ja kokemista on luvassa lauantaista lauantaihin.


Tutustu yksityiskohtaiseen ohjelmaan täältä.


Tule esiintyjäksi teemapäiviin!


 

Mikkelin kesään kuuluvan koko perheen Hulivilikarnevaalin ohjelmarunko on valmis. Mikkelin torille nousevassa Eevert-ketun tapahtumateltassa 6.-8.7. teemoina ovat kädentaidot, musiikki ja luova liike. Teemapäiviin halutaan lisää paikallisia esiintyjiä ja ohjelman järjestäjiä.

 

-Karnevaalin teemapäivät torilla ovat mainio tilaisuus paikallisille esiintyjille, yksityishenkilöille, järjestöille ja vaikkapa urheiluseuroille tulla mukaan ja samalla esitellä toimintaansa, kertoo tapahtuman tuottaja Olli Ensola.

 

Hulivilikarnevaali valtaa kaupungin 2.-9.7.2016. Koko perheen tapahtuma levittäytyy eri puolelle kaupunkia. Tapahtumia tullaan järjestämään keskustassa, Naisvuorella, Urpolassa, leikkipuistoissa ja Mikkelipuistossa. Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Kiinnostuneet ohjelman tarjoajat voivat olla yhteydessä tuottaja Ensolaan joko sähköpostilla info@kesakatu.com tai puhelimitse 040 561 0924.

 

 

Hulivilikarnevaalin päiväkohtaiset teemat

La 2.7. Leikkipuistokiertue, ympäri Mikkeliä

Su 3.7. Luontopäivä Urpolan alueella

Ma 4.7. Hulivilikonsertti Naisvuorella: Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri

Ti 5.7. Eevertin elokuvapäivä

Ke 6.7. Kädentaitojen keskiviikko torin tapahtumateltassa

To 7.7. Musiikin maailma torin tapahtumateltassa, mukana mm. Mikkelin kaupunginorkesteri

Pe 8.7. Luovaa liikettä torin tapahtumateltassa

La 9.7. Mikkelipuiston perhepiknik

Liput elokuviin ja konserttiin


Liput Hulivilikarnevaalin elokuviin maksavat lapsilta 3 ja aikuisilta 5 euroa. Elokuvista on menossa äänestys ja näytettävät elokuvat julkaistaan maanantaina 13.6.

Satu Sopanen ja Tuttiorkesterin konsertin lipun hinta on 5 euroa. 

Eevert-kettu kehottaa hankkimaan liput ennakolta ja näin varmistamaan sisäänpääsyn elokuviin ja konserttiin. Liput tulevat myyntiin tiistaina 14.6. klo 9 torin päädyssä sijaitsevaan Jukuri Shoppiin, joka on avoinna arkisin klo 09-16.

Yleisö valitsee elokuvat - Hulivilikarnevaalissa elävää kuvaa aamusta iltaan 

 

Mikkelin kesään kuuluva koko perheen tapahtuma Hulivilikarnevaali tarjoaa monipuolisesti elokuvaelämyksiä eri-ikäisille lapsille ja nuorille elokuvateatteri Ritzissä. Eevertin elokuvapäivä alkaa Hyvän mielen aamukinolla jatkuen puolen päivän perheleffalla ja päättyy alkuillan leffaan.


Karnevaalin yleisö saa viikonlopun aikana äänestää katsottavat elokuvat. Äänestys tapahtuu Hulivilikarnevaalin Facebook-sivulla. Kaikkien elokuvien sekä Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin pääsyliput tulevat myyntiin Jukuri Shopissa tiistaina 14.6. kello 9.


Hyvän mielen aamukinossa (S) nähdään joko Onneli ja Anneli tai Onnelin ja Annelin Talvi. Puolenpäivän perheleffan (S) valinta on joko Maija Mehiläinen tai Viiru ja Pesonen � Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä.


Alkuillan leffassa (12) on tarjolla kaksi fantasiaelokuvaa, joko Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows Turtles tai Liisan seikkailut peilimaailmassa. Elokuvien tarkemmat sisältökuvaukset löytyvät Hulivilikarnevaalin verkko- ja Facebook-sivulta. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan pääsylippuja elokuvapäivän näytöksiin.


-Liput elokuviin maksavat lapsilta kolme ja aikuisilta viisi euroa, kertoo tapahtuman tuottaja Olli Ensola. Tuttiorkesterin konsertin lipun hinta on viisi euroa. Ensola kehottaa hankkimaan liput ennakolta ja näin varmistamaan sisäänpääsyn elokuviin ja konserttiin. Liput tulevat myyntiin tiistaina torin päädyssä sijaitsevaan Jukuri Shoppiin, joka on avoinna arkisin klo 09-16.


Hulivilikarnevaali järjestetään 2.- 9.7. eri puolella Mikkeliä. Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa.

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri Hulivilikarnevaaliin


Mikkelin kesään kuuluva koko perheen tapahtuma, Hulivilikarnevaali tulee jälleen. Ohjelmassa on mukana aikaisempien vuosien suosikkeja, mutta myös uusia sisältöjä. Karnevaali valtaa kaupungin 2.-9.7.2016. Perinteisen lastenkonsertin esiintyjäksi on valittu Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Hulivilikarnevaalin lopullinen ohjelma julkaistaan kesäkuussa.

 

Hulivilikarnevaali levittäytyy eri puolelle kaupunkia. Tapahtumia tullaan järjestämään keskustassa, Naisvuorella, Urpolassa, leikkipuistoissa ja Mikkelipuistossa. Eevertin tapahtumateltta nousee viime vuoden tapaan Mikkelin torille. Sen avulla toivotaan tavoitettavan entistä enemmän myös kesäasukkaita ja satunnaisia matkailijoita.

 

Hulivilikarnevaalin vastaava tuottaja Olli Ensola kertoo tapahtuman ohjelmarungon olevan valmis ja pääosa esiintyjistä on jo kiinnitetty. Naisvuoren kesäteatterissa järjestettävän konsertin pääesiintyjä on Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri, joka kannustaa lapsia ilmaisemaan itseään musiikin ja liikunnan keinoin. Konsertin liput tulevat myyntiin Kesäkadulla perjantaina 27.5.

 

Hulivilikarnevaalin ohjelmassa on luvassa monipuolista kulttuuria, musiikkia, kädentaitoja, elokuvia, luontojuttuja ja piknikiä, luettelee vastaava tuottaja Ensola.

 

Hulivilikarnevaali järjestetään 2.- 9.7. eri puolella Mikkeliä. Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Tapahtuman tuottamisesta vastaa viimevuotiseen tapaan mikkeliläinen tapahtumatuotantoyhtiö Event Production Finland Oy.

Anna palautetta ja auta meitä kehittämään hulivilikarnevaalia!


Kesä-heinäkuussa järjestetty koko perheen tapahtuma Hulivilikarnevaali keräsi noin 7000 osallistujaa. Olitko mukana tapahtumassa? Mikä onnistui, minkä voisi tehdä toisin, mitä jäit kaipaamaan jne?


Auta meitä tekemään ensi vuoden karnevaalista vielä parempi ja onnistuneempi ja anna palautetta. Sen voit tehdä oheisen linkin kautta.


Kiitos palautteestasi ja avustasi jo etukäteen!

ti 30.6. tarujen taikaa hulivilikylässä


Hulivilikylä aukeaa Mikkelin Hallitustorilla kello 11. Kylään on pystytetty värikäs sirkusteltta. Avajaisissa Eevert-kettu ja satuhahmot lähettävät matkaan jättimäisen ilmapallon, joka sisältää pallopostia maailman lapsille. Avajaispäivänä kylän valtaa tarujen taika.


Teatteri Pensas esittää näytelmän Runoilija Kuoriainen muistinsa jäljillä. Jukka Itkonen on käsikirjoittanut Teatteri Pensaalle runoihinsa pohjautuvan näytelmän. Hauskassa ja riemukkaassa esityksessä seikkailee muistinsa menettänyt runoilija Kuoriainen, joka kyselee �Kuka minä olen?� ja �Mikä on runo?�. Hän kohtaa monenmoista kulkijaa yrittäessään saada jotain tolkkua tilanteeseen. Esitys on suunnattu yli 4-vuotiaille. Esityksen kesto on noin 40 minuuttia ja sen jälkeen on työpaja, jossa perehdytään esityksen teemoihin erilaisten hauskojen teatterileikkien myötä. Työpaja soveltuu yli 4-vuotiaille. Esitykset klo 12 ja 13.30, työpajat 12.40-13.15 ja klo 14.10-14.45


Teatteri Idean satuhahmot viihdyttävät lapsia sekä torilla että kirjastossa ja lukevat satuja kello 11.15, 11.30, 12.45, 13.00, 13.15, 14.15, 14.30. Satutalo Vekkulinnan merirosvot seikkailevat torilla. Mikkelin allergia- ja astmaliitto tarjoaa leikkipisteen, jossa pääsee tutustumaan Petteri Punakuonoon.


Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan varhaiskasvatuksen pisteellä nautitaan nukketeatterista. Kuninkaankartanon kesäteatterin Viiru muuttaa �esityksen päätähdet Viiru ja Pesonen vierailevat Hulivilikylässä. Tiistain tapahtumassa mukana on myös Vesaiset ja Mikkelin Luistelijat ry. Hulivilikylässä on myös Mikkelin Nuorkauppakamarin Hevisaurus-teemainen puuhapiste.


Kirjastossa on koko päivän käynnissä satuaiheinen kilpailu, jossa tunnettuja satuja tunnistamalla voi voittaa itselleen palkintoja. Kirjastoon on kätketty salaisia laatikoita, joiden sisältöä koskettelemalla voi tutustua eri satuihin: Uppo-Nalle runoja kotiin vietäviksi, höyheniä Ruman Ankanpoikasen pesästä, käpyjä Puolenhehtaarin metsästä.


Hulivilikylään on vapaa pääsy. Kasvomaalauksia on saatavana 3-4��/kpl.


Hulivilikarnevaali järjestetään 27.6. - 4.7. Mikkelin torilla, Naisvuorella, taidemuseossa, elokuvateatteri Kinolinnassa ja Mikkelipuistossa. Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta www.hulivilikarnevaali.fi. Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.ma 29.6. Mimmit Hulivilikonsertissa Naisvuorella


Hulivilikarnevaalin toinen päivä jatkui kierrätystaideteemalla Mikkelin torilla. Aurinkoinen sää sekä samaan aikaan järjestetty Jättikirppis keräsivät jälleen tuhansia ihmisiä keskustaan.


Perinteeksi muodostunut lasten oma konserttipäivä järjestetään Naisvuorella maanantaina. Konserttialueella pääsee pomppimaan pomppulinnaan ja testaamaan sumopainipukuja. Jaossa on myös Hulivilitatuointeja. Konserttialueelta löytyy Hulivili-info, jossa saa lisätietoa tulevasta Hulivilikylästä. Pistellä voi jättää oman tervehdyksensä maailman lapsille lähetettävään pallopostiin. Konserttialue aukeaa klo 13.


Mimmit on riemastuttavan hauska kahden sisaruksen muodostama lastenyhtye. MTV3 Juniorin Mimmien muskari -ohjelmasta tuttu kaksikko pulppuaa laulua, tanssia ja puhetta ja saa kuuntelijan taatusti hyvälle tuulelle.  Yhtyeen ilmava luomusaundi on balsamia myös vanhempien korville. Esiintymisaika on kello 14, portit ja lipunmyynti aukeavat kello 13. Liput 5 €/hlö, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi. Lipunmyynti vain käteisellä.


Konserttipäivän aikana on mahdollisuus tutustua jatkosodan aikaiseen päämajan viestikeskus Lokkiin ilmaiseksi. Viestikeskus Lokki on avoinna kello 10-17. Sisäänkäynti on Vuorikadun ja Ristimäenkadun kulmasta.


Naisvuoren näkötornista voi käydä ihastelemassa Mikkeliä normaalia korkeammalta. Näkötornin kahvio on avoinna ja tarjoilee mm. herkullisia vohveleita. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät konserttipäivänä näkötorniin ilmaiseksi, muilta pääsymaksu on 2,50 €. Naisvuoren näkötorni on avoinna klo 11-18.


Hulivilikarnevaali järjestetään 27.6. - 4.7. Mikkelin torilla, Naisvuorella, taidemuseossa, elokuvateatteri Kinolinnassa ja Mikkelipuistossa. Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta www.hulivilikarnevaali.fi.  Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.


Su 28.6. klo 11-14 kierrätystaidetta


Hulivilikarnevaali käynnistyi vilkkaasti lauantaina Mikkelin torilla. Karnevaali ja samaan aikaan järjestetty Suur-Saimaan ympäriajo �tapahtuma keräsivät tuhansia ihmisiä kaupungin keskustaan. Katso kuvia Hulivilikarnevaalin kuvagallerista


 Hulivilikarnevaalin kierrätystaidepäivässä sunnuntaina Mikkelin torilla tutustutaan kierrättämiseen. Eevert-ketun ja kesäpoikien kanssa pääsee opettelemaan kierrätystä käytännössä ja lajittelemaan. Miten maitopurkit kierrätetään, mihin menevät banaanin kuoret ja mitä tapahtuukaan paristoille? 


 Mikkelangeloiden kierrätystaidepajaan saapuu kierrätysmateriaaleista koottu Rinsessa koiransa kanssa. Parivaljakkoa pääsee koristelemaan kierrätysmateriaaleista tehdyillä koruilla. Pisteellä on myös mahdollisuus valmistaa miniroskis joko itselle tai lahjaksi. 


 Torilta löytyy lelujen kierrätyspiste, jonne voi tuoda vanhan lelunsa ja ottaa halutessaan tilalle toisen. Samaan aikaan Hulivilikarnevaalin kanssa järjestettävä Jättikirppis täyttää torin. Kirppiksellä myyjien valikoiman on toivottu painottavan myös lapsille. 


 Mikkelin ammattikorkeakoulun oppimisympäristö Xinnon pisteellä lapset pääsevät kertomaan kokemuksiaan rikkinäisistä tavaroista ja keksimään tapoja, jolla korjata tai käyttää niitä uudelleen. Mielikuvituksellisimmat ideat palkitaan. Lisäksi lapsilla on mahdollisuus kokeilla onneaan karkkia sisältävän Xinno-piñatan kanssa. 


 Hulivilikarnevaali järjestetään 27.6. - 4.7. Mikkelin torilla, Naisvuorella, taidemuseossa, elokuvateatteri Kinolinnassa ja Mikkelipuistossa. Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta www.hulivilikarnevaali.fi. Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.

La 27.6. klo 10-13 Taiteillen liikenteessä


Mikkelin kesään kuuluva koko perheen tapahtuma, Hulivilikarnevaali käynnistyy lauantaina Mikkelin torilta. Torin lisäksi kahdeksan päivää kestävä tapahtuma levittäytyy Naisvuorelle, Mikkelipuistoon, kirjastoon, elokuvateatteriin ja taidemuseoon.


Hulivilin liikennepäivässä lauantaina Mikkelin torilla pääosassa on turvallinen liikkuminen liikenteessä . Pyörätohtorin avustuksella lapset saavat tuunata pyöriään ja pyöräilykypäriään. Tohtorin kanssa voi tehdä erilaisia ”räpättimiä” ja muita koristeita pyöriin ja pyöräilykypärään.

Liikenneturva Mikkelin toimintapisteellä pääsee kokeilemaan törmäyspainovaakaa ja opettelemaan pyöräilykypärän oikeaoppisen kiinnityksen. Ajotaitoradalla fillaroidaan tai tallustellaan liikennesääntöihin tutustuen ja niitä harjoitellen.


Etelä-Savon Pelastuslaitos tuo paikalle ihka aidon sammutusauton, johon pääsee päivän aikana tutustumaan pelastuslaitoksen henkilökunnan opastuksella. Hulivilikarnevaalin aikaan torilta löytyy myös Suur-Saimaan ympäriajon rasti. Yli 250 museoajoneuvoa kurvaa torille. Niiden lisäksi on mahdollisuus tutustua Nestori-norppaan.


Hulivilikarnevaali järjestetään 27.6. - 4.7. Mikkelin torilla, Naisvuorella, taidemuseossa, elokuvateatteri Kinolinnassa ja Mikkelipuistossa. Tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta www.hulivilikarnevaali.fi.  Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.

Hulivilikarnevaali vauhtiin lauantaina


Mikkelin kesään kuuluva koko perheen tapahtuma, Hulivilikarnevaali käynnistyy lauantaina 27.6. Mikkelin torilta. Torin lisäksi kahdeksan päivää kestävä tapahtuma levittäytyy Naisvuorelle, Mikkelipuistoon, kirjastoon, elokuvateatteriin ja taidemuseoon. Ohjelmassa on mukana aikaisempien vuosien suosikkeja, mutta myös uusia sisältöjä. Koko perheen karnevaali käynnistyy lauantaina Taiteillen liikenteessä –tapahtumalla ja päättyy lauantaina 4.7. perhepiknik-tapahtumaan Mikkelipuistoon.

 

Perinteistä tapahtumaa tehdään aikaisempaa näkyvämmäksi ja sen saavutettavuutta parannetaan. Mikkelin Hallitustorille nousee ensi viikolla tiistaista perjantaihin Hulivilikylä ja sen toivotaan tavoittavan entistä enemmän myös kesäasukkaita ja satunnaisia matkailijoita. Hulivilikylän isäntä Eevert-kettu toivottaakin uudet ja vanhat ystävät kyläilemään. Karnevaalin ohjelmassa on taidetta, tarinoita, kädentaitoja, elokuvia ja musiikkia. Eevert-kettu on kutsunut kylään myös eläinkavereitaan.

 

Hulivilikarnevaalin vastaava tuottaja Tiina-Riikka Turunen kertoo, että karnevaalin aloittavan Hulivilin liikennepäivässä pääosassa on turvallinen liikkuminen liikenteessä. -Lapset pääsevät tuunaamaan polkupyöriään tekemällä erilaisia "räpättimiä" ja muita koristeita pyöriin sekä koristelemaan pyöräilykypäriään, Turunen kertoo. Lauantain tapahtumassa on mukana myös Liikenneturva ja pelastuslaitos. Samaan aikaan Hulivilikarnevaalin kanssa torilla järjestetään Suur-Saimaan ympäriajon tehtävärasti. –Noin 250 museoajoneuvoa kurvaa torin kautta ja siinäkin riittää taatusti nähtävää, Turunen vinkkaa.

 

Hulivilikarnevaali jatkuu torilla sunnuntaina kierrätystaidepäivänä. Samaan aikaan järjestetään myös Jättikirppis. Päivän aikana tutustutaan kierrättämiseen, tehdään kierrätystaidetta ja kierrätetään leluja. Seuraavalla viikolla Hulivilikarnevaalin ohjelmassa on luvassa muun muassa monipuolista kulttuuria, musiikkia, teatteria, valokuvausta, elokuvia ja piknikiä.

 

Hulivilikarnevaali järjestetään 27.6. - 4.7. Mikkelin torilla, Naisvuorella, taidemuseossa, elokuvateatteri Kinolinnassa ja Mikkelipuistossa. Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.

 

Hulivilikarnevaalin päiväkohtaiset teemat

  • La 27.6. Taiteillen liikenteessä / Mikkelin tori
  • Su 28.6. Kierrätystaide / Mikkelin tori
  • Ma 29.6. Hulivilikonsertti naisvuorella
  • Ti 30.6. Tarujen taikaa, Hulivilikylä aukeaa / Mikkelin tori ja kirjasto
  • Ke 1.7. Perinteet ja kädentaidot / Mikkelin tori
  • To 2.7. Kuvataidepäivä ja leffailta / Mikkelin tori ja Kinolinna
  • Pe 3.7. Eevert-ketun kaverit kylässä / Mikkelin tori
  • La 4.7. Perhepiknik / Mikkelipuisto

Hulivilikarnevaalin käsiohjelma julkaistu


Vuoden 2015 Hulivilikarnevaalin käsiohjelma on julkaistu. Voit tästä selata käsiohjelmaa pdf-tiedostona. Painettu käsiohjelma tulee jakoon juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Hulivilissä taiteillaan 30 metrin maalaus

 

Kesäkuun lopulla käynnistyvän Hulivilikarnevaalin yksityiskohtainen ohjelma on valmis ja sisältää monipuolista kulttuuria ja tekemistä koko perheelle. Tämänkertaisen tapahtuman yksi uutuuksista ja kenties näkyvimmistä tapahtumista on lähes kolmenkymmenen metrin pituinen maalaus, joka valmistuu keskustaan. Hulivilikarnevaali toteuttaa yhdessä Mikkelangeloiden kanssa tavaratalo Carlsonin nurkalta lähes taidemuseolle saakka yltävän maalauksen.

 

Alun perin aitamaalaus piti tekemän Hulivilikylässä Mikkelin torilla, mutta kohde vaihtui Hallituskadun tuomiokirkon puoleiseen päähän. �Ehdotimme aitamaalauksen tekoa tavaratalo Carlsonin viereiselle rakennustyömaalle, missä vaneriaita oli jo valmiina, kertoo Hulivilikarnevaalin tuottaja Tiina-Riikka Turunen. Järjestäjien iloksi sekä rakentaja että tavaratalo suhtautuivat ehdotukseen erittäin myönteisesti. Maalauksen mahdollistavat Lujatalo Oy,  Kiinteistökehitys Laakkonen Oy ja Etelä-Savon Paloturva Oy.

 

Tuottaja Turusen mielestä on huippua, että lasten maalaama teos saa olla esillä melkein kokonaisen vuoden ajan. Rakennuttajalta saadun tiedon mukaan aita pysyy pystyssä ensi vuoden kesä-heinäkuuhun saakka. - Maalauksen teemana on Lapset kylässä ja aitaan tullee kylän raittia, taloja, eläimiä ja lapset voivat vaikka itsensä maalata kylään, Turunen iloitsee.

 

Seinämaalausta taiteillaan torstaina 2.7. joka on Hulivilikarnevaalin kuvataidepäivä. Maalaaminen alkaa kello 11.30 ja jatkuu reilun parin tunnin ajan. Turunen kehottaa vanhempia pukemaan lapsilleen maalausystävälliset vaatteet ja ottamaan mukaan omat sudit ja pensselit. Myös paikan päältä löytyy maalausvälineitä.

 

Hulivilikarnevaali järjestetään 27.6.-4.7. Mikkelin keskustassa. Tapahtumapaikkoina ovat Mikkelin tori, Naisvuori, kirjasto, taidemuseo, elokuvateatteri Kinolinna ja Mikkelipuisto. 

 Visulahden kesä avattu


Hip hei! Visulahden Dinon lahjoittamat Visulahden rannekkeet ovat löytäneet voittajatassut! Arpaonni suosi tällä kertaa Sini Ulmasta, Hanna-Leena Turusta ja Juhamatti Niskasaarta. Onnittelut!Hulivili lähenee kovaa kyytiä. Alkaa jo jännittämään! Vielä ennen karnevaaliviikon hulinoita on luvassa lisää ystäviä ja kivoja yllätyksiä!t. Eevert-kettu

Eevert arpoi festaripaketteja


Oikea vastaus Hulivilikonsertin pääesiintyjäveikkauksessa oli tietenkin Mimmit!


Eevert-kettu heitti noppaa ja arpoi kolme voittajaa Hulivili-paketeille! Arpaonni suosi Nina Hujasta, Jenni Kolmisoppia ja Miia Lipsasta. Eevert onnittelee voittajia! Lähestyvästä Hulivilikarnevaalista innostuneella Eevertillä on vielä muutama mukava yllätys kainalossa, pysykää kuulolla...

Hulivilikarnevaalin ohjelmarunko valmistui

 

Mikkelin kesään kuuluva koko perheen tapahtuma, Hulivilikarnevaali uudistuu ensi kesäksi. Ohjelmassa on mukana aikaisempien vuosien suosikkeja, mutta myös roppakaupalla uusia sisältöjä. Koko perheen karnevaali käynnistyy Taiteillen liikenteessä -tapahtumalla viikko juhannuksen jälkeen ja päättyy lauantaina 4.7. Perhepiknik-tapahtumaan Mikkelipuistoon. Hulivilikarnevaalin lopullinen ohjelma julkaistaan maanantaina 1.6.

 

Perinteistä tapahtumaa halutaan tehdä aikaisempaa näkyvämmäksi ja sen saavutettavuutta parannetaan. Mikkelin Hallitustorille nousee tiistaista perjantaihin Hulivilikylä ja sen toivotaan tavoittavan entistä enemmän myös kesäasukkaita ja satunnaisia matkailijoita. Hulivilikylän isäntä Eevert-kettu toivottaa uudet ja vanhat ystävät kyläilemään.

 

Hulivilikarnevaalin vastaava tuottaja Tiina-Riikka Turunen kertoo tapahtuman ohjelmarungon olevan valmis ja pääosa esiintyjistä on jo kiinnitetty. Naisvuoren kesäteatterissa järjestettävän konsertin pääesiintyjä on Mimmit, joka laulattaa, tanssittaa ja viihdyttää yleisöä maanantaina 29.6.

 

Hulivilikarnevaalin ohjelmassa on luvassa monipuolista kulttuuria, musiikkia, teatteria, valokuvausta, elokuvia, kirppistä ja kierrätystä ja piknikiä, luettelee vastaava tuottaja Turunen. Hulivilikylässä on luvassa myös eläimellistä menoa, sillä Eevert-kettu on luvannut kutsu kylään eläinkavereitaan.

 

Hulivilikarnevaali järjestetään 27.6. - 4.7. Mikkelin keskustassa, Naisvuorella ja Mikkelipuistossa. Hulivilikarnevaalin järjestää Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Tapahtuman tuottamisesta vastaa mikkeliläinen tapahtumatuotantoyhtiö Event Production Finland Oy. Yhtiö on viime vuosina toteuttanut mm. Kesäkatu-, Jättikirppis ja JääTori -tapahtumasarjat.

 

Hulivilikarnevaalin päiväkohtaiset teemat

La 27.6. Taiteillen liikenteessä

Su 28.6. Kierrätystaide

Ma 29.6. Hulivilikonsertti naisvuorella

Ti 30.6. Tarujen taikaa, Hulivilikylä aukeaa

Ke 1.7. Perinteet ja kädentaidot

To 2.7. Kuvataidepäivä ja leffailta

Pe 3.7. Eevert-ketun kaverit kylässä

La 4.7. Perhepiknik

Järjestäjä:

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut.