Näyttelijä Aaro Vuotila vie teidät Laulukävelylle luontopolulle klo 15.15!

KESKIVIIKKO 27.6.2018


LUONTOPÄIVÄ URPOLAN LUONTOKESKUKSELLA KLO 14-16


Vapaapääsy!

 

Luontokeskuksen kesän teema on perinnemaisemat ja maatiaiskotieläimet. Lisäksi sisällä voi katsoa eläinlivejä ympäri Suomea. Luontokeskuksella on tapahtuman ajan myös kotieläimiä, luontokuvausta ja hiljaisuuden maja! Urpolan lammella pääset onkimaan Suomen vapaa-ajankalastajien keskusjärjestön opastuksella.


klo 14.00 Kirjaston satutuokiossa lähdetään luontoon. Paikalla myös pop-up -kirjasto!

klo 14.00 Sanataideyhdistys Rapinan sanataidepaja Löytöretki luontoon!

Pajassa tutustutaan ympäröivään luontoon sanataiteen keinoin ja lähestytään sanataidetta lähiluonnossa tapahtuvien harjoitteiden kautta. Nonstop-pajaa koostuu erilaisista mielikuvitusta kutkuttelevista sanataideharjoituksista, jotka ovat vahvasti kytköksissä ympäristöön, sen havainnointiin ja kokemiseen. Pajaan ovat tervetulleita lapset sekä aikuiset.

klo 14.30 Kierros luontopolulla Porstua Ry:n kanssa! Tutkitaan yhdessä luontoa, tunnistetaan eläimiä ja seikkaillaan jokipolulla! Lopuksi makkaranpaistoa nuotiolla.

klo 15.15 Teatterikoneen Laulukävely!

Näyttelijä Aaro Vuotila johdattaa yleisönsä kävelylle metsään laulaen tarinoita metsän kuninkaasta Tapiosta, sekä haltijoista ja jättiläisistä, jotka ovat asuttaneet metsiä jo ennen ihmistä. Laulukävely tarjoaa mieleenpainuvan positiivisen kokemuksen, jossa laulu ja luonto sekä yhdessä koettu matka antavat kokonaisvaltaisen elämyksen.


Tapahtuman tuottaja


Minttu Tamski
minttu.tamski@mikkeli.fi
+358 44 794 5423


Hulivilikarnevaalit järjestää

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut

Yhteystiedot


hulivilikarnevaali.mikkeli@gmail.com