TORSTAI 28.6.2018


ELOKUVAPÄIVÄ KIRJASTOLLA


Elokuva aiheista tekemistä pääkirjastolla!

klo 9.30 Elokuvamainen satutuokio

klo 9-12 Maskeeraustyöpaja - tule tutustumaan elokuvamaskeeraukseen ja kokeilemaan esimerkiksi haavojen ja mustelmien maskeerausta.

 

ELOKUVAPÄIVÄ KINOLINNASSA


klo 13 Coco -elokuva / K7 / Kesto 1 h 45 min / Liput 3 € / LOPPUUNVARATTU!

Niin hämmästyttävältä kuin se kuulostaakin, musiikki on ollut Miguelin suvussa kiellettyä jo monen sukupolven ajan, mutta silti poika unelmoi taidokkaan muusikon urasta idolinsa Ernesto de la Cruzin tapaan. Salaperäisen tapahtumaketjun jälkeen Miguel tahtoo todistaa kaikille kykynsä näyttävässä ja värikkäässä Kuolleiden valtakunnassa. Matkalla hän tapaa vastustamattoman veijarin nimeltä Hector, ja yhdessä he lähtevät huikeaan seikkailuun selvittämään todellista tarinaa Miguelin suvusta.

 

Katso Cocon traileri tästä!klo 17 Supermarsu -elokuva / S / Kesto 1h 26 min / Liput 3 € / LOPPUUNVARATTU!

Supermarsu kertoo alakouluikäisestä Emiliasta, joka huomaa omaavansa lemmikkimarsunsa pureman jälkeen salaisia supervoimia. Supervoimille tulee käyttöä, kun Supermarsua pyydetään auttamaan silakoita ja pelastamaan saastunut Itämeri. Lisäksi Emilia ratkoo parhaan ystävänsä Simon koulukiusaamisasiaa. Haastavissa tehtävissään Emilia saa apua kokeneelta ja viisaalta jättiläismarsulta.


Elokuva perustuu vapaasti Paula Norosen vuoden 2009 Finlandia-junior -ehdokaskirjaan Emilian päiväkirja: Supermarsu pelastaa silakat.

 

Katso Supermarsun traileri tästä!


 


Tapahtuman tuottaja


Minttu Tamski
minttu.tamski@mikkeli.fi
+358 44 794 5423


Hulivilikarnevaalit järjestää

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut

Yhteystiedot


hulivilikarnevaali.mikkeli@gmail.com