PÄÄTÖSKONSERTTI 1.7.2018


PIKKU PAPUN ORKESTERI

Naisvuoren kesäteatterissa klo 17


Liput 5 €

Varaa ennakkoon tästä - paikkoja rajoitetusti!


Pikku Papun Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset koskettavat niin pieniä kuin varttuneempiakin kuulijoita. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, toisten kanssa toimeen tulemista - koko elämän kirjoa! Orkesterin taustalle heijastettavat kuvat tuovat tarinat entistäkin lähemmäksi kuulijaa.

 

Pikku Papun Orkesterin konserteissa lauletaan, leikitään ja tanssitaan yhdessä!


Pikku Papu ystävineen perustaa orkesterin!

Vuodesta 2012 lapsia ja aikuisia viihdyttänyt Pikku Papun Orkesteri on yksi Suomen tämän hetken pidetyimmistä lastenmusiikkiorkestereista. Lauluissa seikkailee iloinen, pieni kilpikonna Pikku Papu ystävineen. Kirjailija-kuvittaja Liisa Kallion värikkäät kuvat ja lorut heräävät eloon musiikkikasvatuksen ammattilaisista koostuvan orkesterin mukaansatempaavissa konserteissa.

 

"Papulaulut" ovat parasta lastenmusiikkia Suomessa juuri nyt (HS 21.7.2016)

Kustannusosakeyhtiö Tammen julkaisemat kaksi Pikku Papu kirja+cd -yhdistelmää ovat alansa myyntitilastojen kärjessä. Orkesterin ensimmäinen levy Pikku Papun laulut valittiin Vuoden 2012 lastenlevyksi ja sitä on myyty jo huikeat 15 000 kappaletta. Keväällä 2016 ilmestyneen Pikku Papun orkesteri -kirja+cd:n ensimmäinen painos myytiin loppuun muutamassa kuukaudessa. Siitä lähtien Pikku Papun Orkesteri on esiintynyt loppuunmyydyille konserttisaleille ympäri Suomea. Papulaulut ovat tulleet monille tutuiksi myös Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta.


Lue Helsingin sanomien arvostelu Pikku Papun orkesteri -levystä


www.pikkupapunorkesteri.fi


Tapahtuman tuottaja


Minttu Tamski
minttu.tamski@mikkeli.fi
+358 44 794 5423


Hulivilikarnevaalit järjestää

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut

Yhteystiedot


hulivilikarnevaali.mikkeli@gmail.com